...
...
...

Elke twee weken hebben we op dinsdag ochtend support group. Alle piloten-in-opleiding en hun echtgenote's zitten samen in één groep. Onze groepsleiders zijn John en Jenny, ze zijn net terug van het zendingsveld in Papua Nieuw Guinea. John heeft daar gewerkt als vliegtuigmonteur. Hij is nu instructeur bij de MAF monteursschool op vliegveld Coldstream. Twee andere Nederlandse stellen, Arjan en Aartje en Arjen en Martina, zitten in onze groep. Verder hebben we twee Australische stellen, Ian en Adele en Victor en Vicky. Als laatste is er nog een Engels stel, Peter en Rachel.

Meestal zitten we gezellig bij elkaar, praten we met elkaar en bidden we voor elkaar. Ter afwisseling zijn we met de support groep deze week een wandeling gaan maken in een natuurpark vlakbij. En wandelen in de Australische bush betekent dieren spotten. Het echte Australische gevoel kwam toen we kangaroos zagen! Erg leuk en vreemd om ze in het wild te zien. In het filmpje hieronder kan je mee genieten.


Kangaroos from Rene.Janneke on Vimeo.

In de buidel van de kangaroo zie je een klein kangarootje zitten. Dat noemen ze hier een Joey!

Er worden nu plannen gesmeed om nog eens een zaterdag brunch te gaan doen naar een ander natuurgebied. We hebben alvast bedacht dat we dan allemaal lekkere dingen meenemen (yammie food noemen ze dat hier!).

 

 

 

Instagram

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...